От няколко месеца Брендо живее в подземно имение

От няколко месеца Брендо има нов дом. Мафиотът отново е в нелегалност. С него нямат връзка дори аверите му. Те твърдят, че отдавна не са го виждали и всеки опит да се свържат с него удря на камък.

Кокаиновият крал изчезнал заради поредната заплаха за живота му. Сигналът за подготвян атентат срещу него постъпил в МВР. Властите са единствените, които знаят точното местонахождение на мафиота.

От няколко месеца той не се е появявал в столицата. Междувременно се появиха слухове, че той е последвал примера на Таки и е избягал в Дубай. След това слуховете го изпратиха във Венецуела. Оказа се, че той не е нито в Дубай, нито във Венецуела, а е много по-близо.

Няколко месеца кокаиновият крал прекарал в България, обикаляйки закътани планински селца. Според твърденията той предприел пътуването в търсене на усамотение и покой, за да напише втората си книга.

[caption id="attachment_489398" align="alignright" width="279"]Брендо Брендо се укрива в имение бункер[/caption]

След появата на последното съдебно заседание на делото срещу него, стана ясно, че той е живял няколко месеца в безлюдно родопско селце. Но след това дирите му отново се загубиха. Това лято Брендо не се е появявал в луксозния комплекс на къмпинг Оазис, който е негова собственост. Там са единствено съпругата му Моника и щерка им Лара. От персонала на комплекса издават, че кокаиновият крал е някъде наблизо и Моника всеки ден общува с него.

Слуховете гласят, че той живее в подземно имение, построено по хотелския комплекс. До имението-бункер на мафиота се стига чрез тунели. За изграждането им той наел няколко бригади от Турция. Цяла зима продължил "строежа" на бункера, в който Евелин Банев живее от месеци, научи Ретро.бг.

Служителите с хотела са виждали, но не го издават, коментира още изданието.