Радина Кърджилова потресе всички с невежеството си

Бременната Радина Кърджилова потресе всички с невежеството си. Никой не е очаквал от нея, че ще прояви подобно невежество, още повече в деликатното състояние, в което се намира.

Като всяка бременна, така и тя се оплаква от мъчителни киселини в стомаха. Положението е най-тежко в началото на деня. За да се справи с проблема, младата майка е решила да заложи на метод, за който мненията са противоречиви. Всяка сутрин тя пие сода, разтворена във вода. Методът й е бил препоръчан от личната лекарка и Радина Кърджилова сляпо вярва на нея.

Колежките й са възмутени от невежеството, което проявява. Някои от тях са се опитали да й дадат съвет да преустанови приема на сода, но актрисата не иска и да чуе. Тя е убедена, че содата е перфектното средство за справяне с проблема, пише Хот арена.

Това не е единственото вредно нещо, което прави бременната Радина. Тя отказва да се храни пълноценно от страх, че ще напълнее много и след раждането няма да успее да свали килограмите. Бъдещата майка набляга предимно на плодове и зеленчуци, като отказва да консумира месо и изключително ценните за всяка бременна жена млечни продукти.

[caption id="attachment_473596" align="alignright" width="300"]Радина Кърджилова Бременната Радина Кърджилова пие сода[/caption]

Най-притеснен от отказа й да се храни е Деян Донков. Бъдещият татко се страхува това да не навреди по някакъв начин на детето, което половинката му носи в утробата си. Преди време двамата загубиха едно дете. Актрисата претърпя спонтанен аборт, който според запознати е бил предизвикан не само от побоя на Деян Донков, но и от страстта й към опиатите.

Когато научила, че е бременна отново, Радина Кърджилова изпаднала в паника. Младата майка била обзета от страх, че мрачният сценарий може да се повтори отново.

В момента тя е в петия месец и за сега бременността й се развива нормално.