Половинката на Наско - Антония от "Женени от пръв поглед" отговори на въпроса, който вълнува всички

След като стана ясно, че Антония от "Женени от пръв поглед" и Наско ще продължат да живеят заедно, въпросът, който вълнува всички, е дали скоро семейството им ще се увеличи с още един член.

Любимците на зрителите днес бяха гости в студиото на "Комбина" и отговориха на въпроса дали ще станат родители в близките месеци. Още преди да бъде излъчен официално последният епизод на формата, се появиха слухове, че пухкавата младоженка е бременна.

Антония заяви в ефир, че все още не може да се похвали с подобна радостна вест, но тя и Наско работят по въпроса. Младоженката каза, че не бърза и двамата със съпруга й имат много време пред себе си да станат родители.

Но въпреки това не скри, че двамата са се заели сериозно с въпроса и се надяват,че много скоро ще могат да се похвалят с радостната вест, пише ПИК.

[caption id="attachment_447232" align="alignright" width="300"]Антония от "Женени от пръв поглед" Антония от "Женени от пръв поглед" сподели, че с Наско работят за бебе[/caption]

Двойката отговори и на още един въпрос, който вълнува зрителите. Атония разкри, че с Наско са консумирали брака си още през първата брачна нощ.

Тя каза, че в случая е било безсмислено да чакат, тъй като колкото по-бързо се опознаят във всяко отношение, толкова по-бързо ще разберат дали са един за друг.

Тя и Наско са единствената двойка от формата, която остана заедно след края му.

Раздялата на другата обичана двойка - Стефан и Светлана беше истински шок за зрителите. Въпреки, че всичко между тях изглеждаше като в приказка, оказа се действителността не е толкова розова.

Още във втория месец от брака им, Стефан изневерил на съпругата си. Веднага след края на снимките на формата, той показал истинската си същност. Въпреки, че Светла се опита да прикрие разочарованието си, повече от ясно е, че тя е много огорчена от случилото се между нея и Стефан.