Братя Галеви забравиха жените си тук, имат си нови половинкиБратя Галеви са се отказали да се връщат в България

Братя Галеви си имат нови семейства в Дубай. Дупнишките бизнесмени буквално са започнали живота си наново в екзотичната държава и изобщо не планират да се завръщат обратно в родината си. Нещо повече, запознати издават, че Пламен Галев и Ангел Христов вече са си намерили нови половинки в Дубай и хич и не се сещат за жените си, които оставиха в България.

[caption id="attachment_432585" align="alignleft" width="300"]Братя Галеви Братя Галеви[/caption]

Пламен Галев първи се преориентирал е намерил заместничка на любовницата си Юлияна, заради която се разведе със съпругата си Емилия, от която има две деца. Според дупничани единият от братя Галеви си е хванал рускиня, чийто баща е един от най-маститите бизнесмени в Санкт Петербург.

Пламен изобщо не се и сещал за Юлияна и за 4-годишната им дъщеричка, която не спирала да пита къде е татко й. Любовницата на Галев също изгубила всякаква надежда, че той някога ще се върне и вече се държала като необвързана жена.

"Опитва се да живее скромно, понеже той не се сеща и пари да им изпраща", разказват местните, научиха от Агенция ПИК. Аверът му Ангел Христов също последвал примера му и сменил съпругата си Радмила с доста по-млада рускиня. За разлика от Галев обаче, Христов редовно изпращал пари на благоверната си, за да може тя да поддържа стандарта си на живот, на който е свикнала.

Поради тази причина Радмила все още се изживявала като гангстерска половинка в родната дупница, смеят се местните. Тя и децата на двойката - Елен и Виктор, живеят в семейното имение в Ресилово, а самата Радмила редовно ходела до Сандански, за да се види със свекърва си.