Още с появата  на кастингите по-големия брат на Константин предизвикал скандал. Един от кандидатите, който също участвал на предварителния подбор на участниците  за Сървайвър споделил пред репортер на известен светски сайт, че Светослав Славчев се озовал направо на последния кастинг. Той бил одобрен веднага без да се явява на другите срещи с екипа на продукцията, които били поне 5 или 6.

Веднага го включили като се оправдали, че Светльо бил редовен на всичките кастинги до сега на приключенското шоу. Но чак в този сезон получил шанс да се изяви и да спечели слава като брат си.

Само, че сред повечето кандидати останал горчивия вкус, че връзкарството е на почит сред организаторите на риалити предаването.

Отначало по план Светослав и Благо трябвало да бъдат в едно племе. Но това  не станало реалност защото се разбрало, че двамата крият стара вражда и не се спогаждат.

Ако  си спомняте братовчедката на братя Славчеви фолк звездата Лиана имала 9-месечна афера с футболиста. Който зарязал заради нея майката на двете си деца Христина. Която току що била родила дъщеря му.

Само, че връзката на чалгаджийката и футболиста претърпя крах и те се разделиха. И както се очаква причините да се разкарат били много.

Най-много обаче чалга звездата била бясна на Благо, че не я защитил от обвиненията, че изоставил малко бебе, заради една магьосница. Освен това футболистът я карал да зареже пеенето и той да поеме издръжката й.

Братът на Коцето и Благо се събраха в едно племе в Сървайвър (Светьло и бившия футболист крият стара вражда)

Лиана не премълчава и още нещо. Бившият й от когото роди дъщеря си и който бе изгонен позорно от България непрекъснато заплашвал влюбените. Благо обаче не показал мъжки характер, а продължил да слуша безучастен какви ги говорят за любимата му .

А още по-травмирана била певицата когато някой започнал да й отправя заплахи срещу дъщеря й по телефона. Нямало как да докаже кой е злосторника, но най-вероятно идвал от страната на някой близък на Христина.

Тогава Лиана прекратила всякакви отношения с любимия си, който не я защитил, а продължил да слуша, вместо да се намеси и да забрани да обиждат жената, в която е влюбен.

Така, че сега когато Светослав и Благо са в едно племе не очаквайте да станат първи  приятели и да загърбят старата си вражда.

Източник: lifeonline.bg