Жени дъщеря си Венета

Екс премиерът Бойко Борисов се подготвя за тежка сватба.

Той ще омъжва дъщеря си Венета. По всяка вероятност щастливото събитие ще се състои до края на 2014 година, твърдят близки до семейството. Венета Борисова възнамерява да обвърже официално живота си със своя приятел Николай. Двамата са заедно от няколко години.

Според твърденията на Борисов му предстои да вдигне две сватбени тържества – едно в България и едно в Щатите, където живеят двамата млади.

[caption id="attachment_262604" align="alignleft" width="300"]Борисов омъжва дъщеря си Борисов омъжва дъщеря си[/caption]

Младежът, който успя да плени сърцето на блондинката се казва Николай Атанасов. Дъщерята на бившия премиер се запознава с изгората си в Банкя, още преди тя да замине да живее при майка си Стела в Щатите. Ники и Венета от доста време крояли планове да се съберат официално, но едва сега премиерската дъщеря събрала смелост да облече бяла рокля и да се врече във вечна вярност на избраника си.

Съседи на Борисов в Банкя не намират думи, с които да опишат радостта си. Те са категорични, че Венета и Николай ще бъдат прекрасно семейство и допълват шеговито, че на Борисов ще му отива да е дядо, пише Новини.бг., позовавайки се на информация, поместена на страниците на вестник „България днес”.