Синът на Боян Радев категорично отрича баща му да е настанен в хоспис, каквато информация циркулира напоследък из пресата. 

 

Той се кълне, че двукратният олимпийски шампион живее вкъщи, където за него се полагат напълно адекватни грижи.

От лятото досега легендарният борец и колекционер на картини бил напълнял десетина килограма и се чувствал добре.

 

Боян Радев-младши недоумява как изобщо е възможно да се тиражира новината, че баща му е настанен в старчески дом. Той е категоричен, че нито за миг през ума на семейството му не е минавала подобна алтернатива.

 

Боян Радев не е в хоспис!

Уточнява, че преди година се наложило на Боян Радев да му бъдат отрязани няколко пръста от единия крак във ВМА, тъй като страда от диабет. Оттогава над него денонощно бди човек. Освен това всеки ден е посещаван от рехабилитатор.

 

Всеки път, щом лекуващият го лекар прецени, че се нуждае от по-специални процедури, синът му го кара където е необходимо, след което отново го връща у дома.

Припомняме, че ветеранът от Мошино закъса сериозно със здравето си, след като изгуби любимата си съпруга. Тя напусна този свят в началото на пандемията през 2020 г.

 

Житейската му партньорка Мария бе неговата най-голяма опора в продължение на близо половин век. Тя издъхна в „Пирогов“, след като кръвоносната й система бе запушена от тромб.

Източник: Уикенд