Бо Бо Бо предизвикваха фурор преди години с изпълненията сиТримата членове на легендарното трио Бо Бо Бо умират от болести и мизерия

Бо Бо Бо - обичаното от поколения трио, е жертва на трагична съдба. Тримата певци в него - Боян Иванов, Борис Гуджунов и Борислав Грънчаров, са сполетени от еднакво трагична участ, въпреки годините слава на сцената и спечелената обич на хиляди почитатели. Последните години от живота на изпълнителите са плашещо еднакви - всеки един от тях тъне в мизерия и забрава, покосен от болести. "Сякаш са станали жертва на проклятие", шушукат хората в естрадната гилдия.

[caption id="attachment_431501" align="alignleft" width="300"]Легендарното трио Бо Бо Бо Легендарното трио Бо Бо Бо[/caption]

Единият от тях - Боян Иванов, угасна в забрава преди две години. И в нечувана мизерия, възмущават се колегите му. Певецът почина от инсулт в болницата в Бургас след усложнения от диабета, от който боледуваше от години. Малко преди да почине той сподели, че вече не вижда никаква надежда, принуден да оцелява с мизерната си пенсия и помощите от приятели.

До последно за него се грижеше Богдана Карадочева, която всеки ден му купуваше храна, предават от vsekiden.com. Подобна е съдбата на колегите му от Бо Бо Бо. И Борис Гуджунов, и Борислав Грънчаров буквално са на ръба на оцеляването като в същото време се налага да се справят и с цял куп болести. И всичко това с мизерни пенсии.

Преди няколко дена Борис Гуджунов разкри, че буквално загива с пенсията си за инвалидност от 220 лева. И за него се грижи синът му Константин. В същото положение е и Борислав Грънчаров. Той страда от рак на простатата, а пенсията му е едва 150 лева. Неотлъчно до него са съпругата му Светла и дъщеря му Мария.