Асен Блатечки замина за Германия по работа. Заедно с него отлетя и колегата му Николай Урумов, с когото си партнират на сцената в постановката „Хайде да убием Матилда“, която представиха пред българската общност в Тюбинген на 12 февруари.

 

Блатечки флиртува с млада дама на летището (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Лошото момче на българското кино се появи на летището в облекло, подходящо за пътуване. Той бе заложил на дънки, съчетани със синя тениска, суитшърт и яке в зелен цвят. В същото време бе оставил косата си небрежно разрошена или пък може би вятърът си е свършил работата.

Колегата му Николай Урумов пък бе заложил на одежди в черен цвят.

 

Блатечки флиртува с млада дама на летището (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Блатечки флиртува с млада дама на летището (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

След като двамата актьори преминаха паспортната проверка се наредиха на опашката, извиваща се пред едно от кафенетата, за да си вземат сандвичи и напитки. Там Блатечки се прояви като галантен кавалер, отстъпвайки мястото си на млада дама, която явно го разпозна, тъй като му благодари закачливо и се изчерви. Актьорът на свой ред също й отвърна с широка усмивка. Ники Урумов пък, който бе непосредствено до него, го изгледа доста подозрително.

 

Блатечки флиртува с млада дама на летището (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4

За никого не е тайна, че двамата с Диляна Попова са разделени (според думите им от 2 години). Знае се, че от няколко месеца Блатечки има нова изгора в живота си, но засега я пази в пълна тайна. Макар да чукна 51 години, той все още хваща око и успява да привлече с лекота вниманието на нежния пол.

 

Блатечки флиртува с млада дама на летището (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 5

Двамата с колегата му за пръв път гостуваха в Тюбинген с комедията „Хайде да убием Матилда“. Двамата си партнират от години на сцената, а освен това са приятели и в реалния живот. Твърдят, че именно крепката дружба е тази, която им помага да си паснат толкова добре на сцената.

Източник: Уикенд