Нели Димова е самотна майка от град Кричим. Тя води дългогодишна битка с рака на гърдата. Едва на 27-години тя се сблъсква с тежката диагноза, след което следват редица операции, курсове на химиотерапия и лъчетерапия. За съжаление болестта прогресира и засяга мозъка, костите, белия дроб и черния дроб. В момента Нели се лекува в клиника в Турция, благодарение на събраните средства чрез стартираната вече дарителска капмания. За съжаление се появяват не едно и две усложнения, които налагат удължаване на престоя ѝ в клиниката и извършване на допълнителни процедури и операции. Всичко това увеличава стойността на необходимите средства за лечението ѝ доста над първоначалната оферта. 
Битката на Нели е на няколко фронта, но тя не се предава! Най-новият фронт на битката ѝ е за запазването на слуха ѝ!
Молим всички които имат възможност да се включат в дарителската кампания, като това може да се случи по няколко начина:
- чрез превод по дарителската сметка на Нели BG80STSA93000028013899 - чрез pay pal [email protected] - чрез поставяне на дарителски кутии - чрез продажба на ненужна ваша вещ в групата благотворителен базар за Нели https://www.facebook.com/groups/542908373759973/
- чрез покупка на вещ от благотворителния базар - чрез организиране на базар
- разпространение на каузата, фейсбук страницата Заедно за Нели и фейсбук групата за благотворителния базар Всички за Нели-Благотворителен базар.
Времената са трудни, но човечността и съпричастността не ще отстъпят пред неволите и винаги ще бъдат сред най-достойните качества на българина!
 
може да получавате актуална информация за състоянието на Нели, както и за разходите по лечението и баланса по дарителската сметка.
 
Нека помогнем на Нели да се прибере здрава при дъщеря си!
Благодарим на всички отзовали се!
Бъдете здрави!