Тодор Славков е на ръба на фалита, делата му вървят все по-злеТодор Славков разчита на хонорара от ВИП Брадър, за да се стабилизира финансово

Тодор Славков е на ръба на фалита. Делата на внука на Тодор Живков вървели все по на зле, а бизнесът му запада с всеки изминал ден. Това издават близки до Малък Тошко, който в момента се намира в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. Където е влязъл основно заради хонорара, който му предложили продуцентите.

[caption id="attachment_431160" align="alignright" width="184"]Тодор Славков Тодор Славков[/caption]

Според запознати, Тодор Славков ще прибере между 15 и 20 хиляди лева за участието си в шоуто, стига, разбира се, да не бъде изгонен преди това заради пиянските си изцепки. Именно страхът да не загуби парите поотрезвили сина на Иван Славков и той започнал да се държи малко по-адекватно, разказват източници от екипа на предаването.

Малък Тошко се бои, че ако изгуби хонорара от Биг Брадър, съвсем ще я закъса финансово точно преди зимата, научиха от "24 часа". Бизнесът му, за който той никога не говори, е пред банкрут. Заради тази информация тръгна и слух, че Тодор Славков е занемарил външния си вид и хигиена и ходи с дни с едни и същи дрехи и тениски.

За щастие, това е доста далеч от истината. Внукът на Тато просто обича да си купува еднакви тениски и дънки, тъй като държи на определен стил в облеклото си. И когато си хареса нещо, го купува в няколко бройки, издават го близките му. Предвид факта, че никога не го е вълнувало общественото мнение, Тодор Славков без притеснение се появявал на различни светски събития и публични места с едни и същи дрехи.

За които някои хора го набедиха, че не са прани.