Биляна Гавазова очаква рожбата си напролет

Водещата на сутрешния блок на bTV Биляна Гавазова потвърди мълвата, която се носи напоследък, че е бременна.

Тя разкри и от кого е бебето, което чака. Журналистката призна, че лети на крилете на щастието заради щастливата вест. Биляна Гавазова задоволи любопитството на мнозина като разкри и от кого е бебето, което чака – Тодор Христов.

[caption id="attachment_432155" align="alignright" width="300"]Биляна Гавазова очаква рожбата си напролет Биляна Гавазова очаква рожбата си напролет[/caption]

Не е изключено името му да ви се струва непознато. Той се занимава с бизнес, но името му не е познато в медийното пространство. Биляна Гавазова заяви, че тя и партньорът й са изключително щастливи и винаги са искали да имат дете. Водещата на сутрешния блок благодари на Господ, че е сбъднал толкоз бързо мечтата им и ги е дарил с дете.

Наследникът на Биляна Гавазова ще се роди през пролетта на следващата година. И тя като предшественичката си Генка Шикерова издава, че ще й е мъчно за екипа, когато излезе в майчинство. Журналистката допълва с усмивка, че колегите й вече й пипат корема за късмет. По всяка вероятност мястото й в „Тази сутрин” ще бъде заето от репортерката Мария Цънцарова.

Само преди няколко дни Биляна Гавазова изненада колегите си в студиото Пепи Бакърджиев и Антон Хекимян като заяви, че не е от най-младите. Тя продължи с думите, че все още помни Христо Стоичков и Роналдо, както и играта, която правеха на стадионите. Пръв се „окопити” Петър Бакърджиев, който възрази на твърдението на колежката си с думите „Е, сега!”. Повод за думите на водещата на сутрешния блок на медията стана репортаж с изящни изяви на Реал Мадрид на международния турнир.

И докато Биляна Гавазова ще посрещне Коледните празници щастлива от мисълта, че съвсем скоро ще става майка, то колегата й Антон Хекимян си подари баровско возило. Запознати твърдят, че макар да е горд собственик на ново „Ауди” А4, той спазва стриктно правилата за движение, пише pik.bg.