Биляна Гавазова роди в една от най-луксозните клиники у нас

В сряда привечер проплака първородният син на Биляна Гавазова. Броени дни преди отрочето й да се роди, тя даде интервю за известно издание, в което заяви, че тя и таткото очакват с нетърпение срещата си с малкото човече.

Тв водещата и половинката й Тодор избраха наследникът им да отвори очи в условия, близки до тези у дома. Точно такива са условията в престижната клиника "Надежда". Там роди миналата година и актрисата Диляна Попова.

Стаите в луксозната клиника са решени в пастелни тонове, които помагат на родителките да се отпуснат и да се почувстват максимално сигурни и защитени, убедени са специалистите. Родилните зали са самостоятелни и фактът, че бащите могат да присъстват на раждането, е още една причина Биляна Гавазова да избере тази болница.

Приятелят й е присъствал на раждането на сина им. Малкият се е родил в сряда, привечер. Той е с ръст 48 сантиметра и тежи 2,950 грама.

Въпреки че първоначално Биляна Гавазова заяви, че ще го кръсти на баща му, тя не удържа на думата си. Синът й се казва Александър, научи Хот арена.

[caption id="attachment_447088" align="alignright" width="300"]Биляна Гавазова Биляна Гавазова роди в една от най-луксозните клиники в столицата[/caption]

Престоят и раждането в елитната клиника са стрували на тв водещата 2 000 лева, тъй като е здравно осигурена. За здравно неосигурените пациентки, пакетът за раждане и престой в болницата е с 1000 лева по-скъп.

От бТВ честитиха официално радостното събитие в живота на Биляна Гавазова, пожелавайки й много щастливи мигове с малкото човече.

Според запознати, амбициозната тв водеща ще се завърне много скоро в ефир и няма да чака майчинството й да изтече.

Антон Хекимян призна в ефир, че все още не е честитил на колежката си, но ще го направи в най-скоро време. Той заяви, че очаква завръщането й в ефир, пише Хот арена.