Страховита акция провежда МВР в офисите на “Лев Инс” и Съюза за стопанска инициатива. Тарашът на маскираните полицаи, нахлули с извадени пистолети на бул. “Черни връх”, е сочен за началото на края на империята, основана от разстреляния миналото лято Алексей Петров-Трактора. Пожелали анонимност разследващи разкриха, че иззетият доказателствен материал е толкова зловещ, че като нищо ще провокира разпада на корпорацията, т.к. редица знакови имена ще се окажат обвиняеми.

 

Качулките са влезли по неотложност и са обявили за национално издирване две от най-ужасяващите страшилища на ъндърграунда. Това са Мартин Антов-Монтанския, сочен за дясна ръка на покойния Антон Петров-Хамстера, както и на авера му Цеката, също родом от Монтана. И двамата бяха част от групата на “Наглите”, ръководена от Хамстера. За тях били събрани тонове доказателства за отвличания, рекет, побои и поръчкови убийства. Монтанския е подозиран, че стои зад ликвидирането на автоджамбазина Джиджи, ромския наркобос Кочо Михайлов-Дебелия и лихваря Цветан Панков от монтанското село Капитановци, издадоха наши източници от “6-ти септември”.

 

За Мартин Монтанския се знае, че преди години е организирал жесток побой над един от бившите шефове на “Информационно обслужване” Иво Николов. Не е тайна, че приживе Алексей Петров многократно се е опитвал да овладее тази държавна служба, т.к тя контролира ключови за националната сигурност информационни масиви и организира изборите.

На третия етаж, където спецчастите първо са влезли, е Центърът за киберсигурност на застрахователната компания, а на петия – ССИ, издадоха запознати. Цялата сграда е блокирана, а служителите от всички фирми са набутани в няколко стаи, без право да ползват мобилните си телефони.

 

По непотвърдена все още информация, официалният повод ченгетата да нахлуят в централата на “Лев Инс” на столичния бул. “Черни връх” е информация на СДВР за веществени доказателства по делото за убийството на Алексей Петров.

Източник: crimesbg.com