Интересни родствени връзки продължават да излизат наяве след скандала с интернет звездите, които се гавреха с болно дете.

Пловдивчаните Тошо Куката и Чеченеца заедно с Емили Тротинетката окончателно бяха оставени зад решетките от съда. Решението му не подлежи на обжалване и 3-мата ще стоят в ареста докато не бъде ясна присъдата им.

Бащата на Тошо Куката - уволнен служител на ДАНС

Малко след задържането им се оказа, че братът на Чеченеца е заместник кмет от ГЕРБ в район Западен. Поради огромния медиен интерес около скандала той обяви, че подава оставка.

Любопитно е действието на местния партиен лидер Иван Тотев, който първо защити съпартиеца си с публикация в социалните мрежи, но бързо след това я премахна.

Майката на Тошо Куката също заподозря политически мотиви в действията на полицията, прокуратурата и съда и дори поиска оставката на вътрешния министър.

Нейният съпруг Огнян Чалъков също членува в ГЕРБ, а през 2008-ма година е уволнен от ДАНС, тъй като катастрофира пиян в подлеза под пощата. Първоначалната му версия тогава е, че жена му е шофирала, но тя бързо била разплетена.

Той е известен в партийните среди в града под тепетата с направен таен запис на изказване на тогавашния кмет Иван Тотев през партийните членове в именно в район Западен през 2013-та година. Записано е разяснение на градоначалника как ще провалят тогавашния областен управител Венцислав Каймаканов.

Източник: lupa.bg