Скандални заплахи на лични съобщения е получил ловчанлия. Автор бил бащата на кандидат-кмета от „Продължаваме промяната“ и депутат Искрен Цветославов Арабаджиев. Анонимен член на групата „Ловеч Днес“, която има 15 хил. членове, сподели скрийншот от скандалните съобщения, които е получил.

„Пускам тази публикация анонимно и се надявам администраторите да я одобрят и да запазят анонимността ми, защото заплахите от бащата на Искрен Арабаджиев – депутат и кандидат за такъв, не са нещо, което няма да притесни някого. До колкото разбирам и други са “съветвани” да не пишат и казват истината на син Арабаджиев, но явно страхът е голям!“, пише анонимният.

Не става ясно какво толкова е написал той за Арабаджиев-син, което да стане повод за словесната агресия.

„С тези мутренски номера, няма да стане, не всеки ще уплашите, а и не е ясно дали ще бъде депутат отново Искрен! И се извинявам за това, което чете от негово име!“, гласи още публикацията.

„Този се е помислил, че живее в 90-те години“, коментират хора от групата под поста.

„Това да се подлагат на сексуални заплахи хора може би е нормално в тяхното семейство. В случая заплашва друг мъж, това си е за жалба“, казват друг участник.

Проверка на Tribune.bg потвърди, че профилът е на бащата на депутата.

Малко по-късно в групата се появи нова публикация.

„Бащата на Искрен Арабаджиев изтри коментарите си, веднага щом пуснах заплахите му! При семейство Арабаджиеви явно замитането на истината е семейна черта, предава се от баща на син и така много поколения…“

 

***

грѐздеят, грѐздея, мн. грѐздеи, (два) грѐздея, м.
1. Дървена запушалка на бъчва, каца и под.
2. Разг. Грубо. Мъжки полов член.

Източник: tribune.bg