Преслава реши отново да инвестира в имот

Преслава е решила да направи още една сигурна инвестиция. Фолкаджийката, която инвестира в недвижими имоти, ще прибави още един имот към тези, които притежава. Откакто се раздели с Бирмата, тя почти не се прибира в столицата и прекарва голяма част от времето си край морския бряг.

Изпълнителката събира тен в тузарския курортен комплекс Слънчев бряг. Именно там е решила да инвестира в имот. Преси възнамерява да си купи апартамент в комплекса. Жилището, което си е харесала струва 320 000 хиляди лева.

Луксозният апартамент е с площ от 80 кв.м. и се намира в близост до морето. Освен него тя има още два апартамента. Единият е в столицата, а другият в Пловдив.

В София изпълнителката живее в луксозна кооперация в тузарския квартал Бояна. Жилището й е площ 170 кв.м и струва 320 000 лева, научи "Галерия". Домът на изпълнителката е обзаведен с дизайнерски мебели, внос от Италия, пише Хот арена.

Легенди се носят за имотите на пайнерката. Според слуховете нито един от тях не е купен лично от нея и всичко и имотите й са подарък от нейните богати любовници.

Преслава е едва на 31 години, а притежава имоти за повече от над половин милион лева. В края на миналия месец тя отпразнува 31-вия си рожден ден със шумно парти. За място на купона пайнерката избра любимия нощен клуб на звездите - "Син сити".

[caption id="attachment_452090" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава купува имот в Слънчев бряг[/caption]

Купонът продължи до зори и буквално взриви нощния клуб. На сцената освен Преси излязоха и нейните колеги, дошли специално заради нея, за да уважат празника й. Сред тях бяха Софи Маринова, Тони Стораро, Десислава и Галена.

Последните две изпълнителки я поздравиха с дуетното си парче. Купонът продължи до ранни зори. Най-доволни, естествено бяха посетителите на клуба, които купонясваха заедно със всичките си любимци на едно място.