Анелия харчи цяло състояние за новия си дом

Палатът на Анелия ще й струва цяло състояние. Фолкаджийката ще похарчи пет милиона лева за луксозния дом в тузарския квартал Драгалевци.

Парцелът, върху който в момента се строи къщата на звездата, струва 500 000 лева. Красавицата възнамерява да се нанесе в новия си дом тази есен. Тя е решила да не пести по отношение на лукса и комфорта в дома си, научи "Блясък".

Над 20 000 лева струва озеленяването на двора, прилежащ към къщата на чалга дивата. Тя е решила да заложи и на скъпа облицовка на външните стени. Тя е избрала вносен мраморен камък, за да придаде още по-бляскав вид на палата й.

[caption id="attachment_450403" align="alignright" width="300"]Анелия Анелия пръска 5 милиона за палата си[/caption]

Красавицата няма да пести и по отношението на обзавеждането, за което е заделила не малка сума пари. Според запознати, палатът ще излезе на фолкаджийката около 5 милиона лева.

За да си позволи Анелия всичко това, последните месеци тя работи нон стоп. Изпълнителката поема допълнителни ангажименти и с това си докарва месечен доход от 60 000 лева, пише ПИК. Въпреки, че от тази сума половината остава за продуцентите й, Анелия разполага с чист доход от 30 000 лева на месец.

Фолкаджийката държи под контрол строителните дейности и всеки ден е в "Драгалевци", разкри преди дни Николета Лозанова в "Папараци". В момента тя живее в столичния квартал "Лозенец". Въпреки, че фолк дивата се прибира в ранни зори и спи почти целия ден, тя държи под контрол и работата на бригадата, която е наела.

Всеки ден след 16,00 часа Анелия пристига в тузарския квартал, за да провери до къде са стигнали работниците. Красавицата иска възможно по-скоро да приключи строителството на дома.

Според мълвата, парцелът върху който ще се издигне нейният палат, й е подарък от Коко Динев. Той спонсорира и част от изпълнението на проекта.