Димитър Стоев, от Пловдив сподели за сексуалния живот по време на социализма в любопитна кратка публикация.

 

Хубавите младежки спомени през соца лесно се забравят защото те нямат край и бледнеят пред лошите спомени особено за семейния живот.

Като дете съм виждал на село как милиционери в потури и цървули с червени фуражки и пушки отвеждат чорбаджийски син и ратайска дъщеря да ги женят в Селския съвет. Намерили ги в царевичака без да правят нещо

Извънбрачния секс беше като табу - чупи-купи!

Много селски хубавици за жителство обикаляха страната и имитираха изнасилване и забременяване с цел принудителен брак. Развода беше срам и позор във сравнение с днешната мода.

Терен за любов бяха само парковете и градините. Също така и на къра, където колкото много влюбени двойки имаше, толкова повече бяха и зяпачите...Хисаря се славеше с Маймун Дере, дето бездетните жени забременяваха. Разврата се ширеше по всички почивни станции  на БПС..

Българин сподели смайваща история за секса и изневерите през соца

В курорта Наречен  всяка маса в заведенията се заемаше само от една жена в очакване на мъж. Да не говорим за морето и любовта там.

Жените на моряците не издържаха повече от 40 дни без мъже по време на дълъг рейс с корабите. Купуваха по 2 билета за кино с 1 за продан на някой симпатичен младеж и стояха до него при прожекцията заедно...

Източник: blitz.bg