Принцеса Даяна винаги е била откровена за личния си живот и отношенията с принц Чарлз, но едва наскоро изплуваха нови разкрития за отношенията им. Малцина знаят, че покойната принцеса е имала доста бурно минало, заедно със съпруга си. За скандалите и погромите в спалнята им почти не се говори. Както и за това, с коя жена Чарлз е спял, докато двамата са били женени. Защото и той, и Камила твърдо отричат да са имали романтични отношения до нейния развод. Най-малкото, защото самата Камила е лудо влюбена в първия си съпруг — Андрю Паркър — Боулс. И не желае да рискува брака си, колкото и да изглеждат скандални отношенията й с Чарлз в очите на Даяна.

Самата Даяна неведнъж признава, че е виждала Чарлз и Камила заедно, но никога интимни. И всъщност, може би не без основание смята, че има и трета жена в живота му. Кандидатките са доста,  но историята мълчи за  подробностите. Факт е обаче, че в последното си интервю, принцесата разкрива доста скандални тайни от спалнята им.

Оказва се, че още след брака двамата получават различни апартаменти и Чарлз посещава Даяна веднъж на три седмици в спалнята й. Принцесата, която до този момент не е имала никакви лични връзки, не осъзнава веднага, че нещо не е наред. Буквално година след раждането на Хари, Чарлз спира изобщо да я посещава, а Даяна се впуска в редица любовни афери. А междувременно принцесата разкрива, как е осъзнала, че съпругът й посещава друга жена. "Той винаги идваше при мен на всеки няколко седмици. Не дни. Веднъж на три седмици прекарваше нощта с мен. След раждането на Хари тези периоди се увеличиха и аз започнах да се чудя. Така в един момент осъзнах, че през останалото време той просто посещава друга жена", откровена е Даяна.

Със сигурност нито Чарлз,  нито Камила биха искали да си спомнят за това.