Финансовият министър обсъди важни политически теми с трима мистериозни мъже. Асен Василев бе засечен в столичен ресторант в кв. „Бояна“ само няколко дни преди местните избори.

 

Возилото на Василев спря за минута пред ресторанта, за да слезе. Той се возеше на задната седалка, взе няколко документа и се отправи с бодра крачка към групата чакащи го мъже. Компанията се заприказва и прекара в сладки раздумки на улицата около 20-тина минути.

 

Финансовият министър бил доста весел и видимо се наслаждавал на разговора с останалите мъже. Гражданин, минаващ наоколо поздрави Василев и се ръкува с него, а той му кимна топло и благодари за подкрепата.

 

Асен Василев вечеря с трима мъже

 

След продължилия доста дълго разговор на улицата, голяма част от който преминал в смях, групата влязла в заведението и си поръчала вечеря. Шофьорът на финансовия министър го изчакал търпеливо в автомобила, а раздумката де проточила до малко преди полунощ.

 

Няколко дни преди това финансовият министър Асен Василев бил заснет от папараци да си купува хавлии и чаршафи. Той бил засечен в столичен мол, докато избирал консумативи за спалнята си.

Източник: Уикенд