Асен Блатечки демонстрира  близост със съпругата си Катерина в центъра на столицата

Асен Блатечки се сдобри със съпругата си Катерина. Актьорът беше засечен да се разхожда с бившата си половинка в центъра на столицата. Асен Блатечки дори си позволи близост с Катерина, целувайки я на улицата. Целувката беше щракната от папараците на Николета Лозанова. Скандалните кадри ще бъдат излъчени тази събота.

Случилото се е голям удар за Дилян Попова. Актрисата ще  дари Асен Блатечки с наследник след няколко месеца. Заради бремеността красавицата е станала много чувствителна. Приятелките й коментират, че сега ревнува Асен Блатечки повече от преди и често изпада в депресия.

[caption id="attachment_414483" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки нанесе тежък удар на Диляна Попова[/caption]

Приятелки на Диляна Попова разкриват, че тя е бясна на Асен Блатечки и не може да преглътне факта, че той я е направил за смях, целувайки се с Катерина.

"Всички ще си помислят, че ме е зарязал, за да се върне при нея", коментирала синеоката красавица пред приятелките си, пише Хот арена.

Бащата на актрисата сподели наскоро, че между нея и съпругата на Асен Блатечки няма напрежение. Даже напротив, двете са приятелки и никога не са се карали. Причината, поради която те не се събират заедно като едно голямо и щастливо семейство е, че щерката на Асен Блатечки не може да приеме факта, че баща й е избрал Диляна Попова пред нейната майка.