Сега възстановява щетите, които сам си е причинил

Известният български актьор Асен Блатечки е изправен пред сериозен здравословен проблем.

Оказва се, че звездата от родните кино и театър е измъчван от много силни болки в кръста. Те не дават мира на лошото момче на българското кино Асен Блатечки от известно време насам.

Асен Блатечки изправен пред сериозен здравословен проблем

Възлюбеният на сочената за най-красивата жена в България – Диляна Попова е измъчван от тези болки вече в продължение на близо година. За да се справи със сковаността, която му причиняват, той е започнал да посещава възстановителен център.

Асен Блатечки споделил пред приятели, че тези проблеми започнали да се обаждат още преди две години. Той обаче не им обърнал сериозно внимание и съответно болката се засилила. Дискомфорт и физическа немощ съпътствали актьора през целия период на снимачния процес по филма „Останалото е пепел“, който е посветен на известния български банкер Атанас Буров.

Припомняме, че за да влезе в роля на Асен Блатечки му се наложи да качи още няколко килограма. Оказва се, че именно тези килограми се оказали ключови за появата на проблема, тъй като създали допълнително напрежение на тялото.

Актьорът не само се чувствал скован, а и като цяло не бил добре. Освен, че страдал от липса на апетит, той усещал и сериозна тежест през повечето време. Въпреки всички проблеми, пред които бил изправен, той все пак решил, че си струва, тъй като ролята му се сторила изключително примамлива.

Сега възстановява щетите от нея.

Източник: show.blitz.bg