Антонина Стоянова заряза сладкия си пост в Женева заради навършване на възраст за пенсия и се върна в родината.  Половинката на Петър Стоянова се е уредила с рекордна пенсия, благодарение на дългия си стаж като експертка в Световната организация за интелектуална собственост. На Антонина й е отредена тлъста пенсия.

Бившата първа дама тази година бе юбилярка и навърши 70. Близки до нея хора говорят, че получава пенсия в размер на няколко хиляди лева. Президентът пък по закон получава възнаграждения от 4 хил лева, които са пожизнени.

Семейството на президента има доходи от пенсиите напълно достатъчни да живеят доволно и в лукс. Но Антонина не е спря да да работи и върти нов бизнес. Тя продължава да ръководи фондацията „Ценности”, с която представя пред света изложби и събития не само у нас, но и в най-известните столици на Европа.

Госпожа Стоянова обаче е собственичка и на академията „Живей елегантно”.. Тя е съдружничка с близката си певица Богдана Карадочева. В тази ВИП школа за дами се предлагат уроци по етикет за бизнеса и дипломацията, както и такива за успехите в психологията и пиар на медийния образ.

Естествено, лекциите са доста скъпи и се предлагат за по няколко стотака , а някои надхвърлят и няколко бона.

Скъпите курсове се дължали на звездите, които Антонина канела в школата си, сред които има и такива от световна класа.

Скоро ВИП ученичките на първата дама преминали курс на тема „Как да бъдем дами”, за лекция от два часа платили по сто и осемдесет лева. И въпреки, че екс първата дама рядко присъства на семинарите, тя предава уроците на щерка си Теофана по етикет. А наследничката й в момента работи в Женева на престижна позиция в институция по финанси. А синът на Стоянова е има бизнес в Пловдив.

Само едно нещо помрачава живота на президентското семейство. За съжаление Стоянови все още не са станали баба и дядо, въпреки напредналата си възраст.