Положението в медията става много напечено

Антон Хекимян не е на себе си след последните проблеми, които стигнаха до главата му.

Шефът на новините в bTV е изпаднал в паника. Причината за това е, че две от най-харизматичните дами на медията си тръгнаха от спортния отдел. Вероятно се досещате, че става въпрос за Елена Яръмова и Флорина Иванова.

Както вече стана ясно, двете красавици напускат редиците на bTV до броени дни. Като основни причини за напускането им се посочва огромният стрес, огромното количество работа и като капак на всичко – постоянните сплетни, които вгорчават допълнително и без това дългите и изтощителни дни на телевизионерите.

Запознати издават, че Флорина Иванова се решила на тази стъпка, след като научила, че приятелката й Елена Яръмова крои планове да си тръгне.

Иванова си дала ясна сметка, че работата ще се удвои, а напрежението към момента и без това било достатъчно голямо. Затова и тя решила, че би било по-добре да последва приятелката си.

На този етап Елена Яръмова не възнамерява да си търси нова работа. Тя е взела решение, че ще подари известно време на себе си и семейството си, преди да реши накъде да поеме.

Припомняме, че красивата брюнетка е съпруга на известния бивш спортен коментатор Алекси Сокачев. Двамата имат две дъщери – Александра (13 г.) и Кристин (4 г.)

При все, че Антон Хекимян й предложил по-висока заплата и нова работа в телевизията, Яръмова била категорична в решението си.

Източник: lupa.bg