Тв водещата и бившият шеф на КПКОНПИ са най-горещата ВИП двойка

Ани Салич най-накрая призна, че има нов любим в живота си. Откровението си тя направи в социалната мрежа, където се обяви за обвързана.

53-годишната тв звезда, която скоро празнува рожден ден явно отново лети на крилете на любовта и отношенията й с новия мъж са станали много сериозни, след като за първи път публично призна, че е във връзка.

Според изданието ПИК Ани Салич и бившият шеф на КПКОНПИ и ексглавен прокурор Сотир Цацаров, който в момента оглавява един от отделите на ВКС живеят като семейство от известно време.

Засега влюбените пазят строга  дискретност и не коментират публично отношения си все пак се разбра, че са станали двойка. Според близки до тях приятели, както и според колеги на новинарката всички се радват, че Салич най-сетне изпитва отново истински чувства. Те шушукат, че двамата ще са светската двойка на тази година.

След тежкия развод с Бранко журналистката сама отглежда дъщеря  Хана и по-голям син Лазар в продължение на пет години. Младежът завърши образованието си в Холандия. За него казват, че в областта на компютрите е истински гений. А сестра му е пълна отличничка софийската I-ва езикова гимназия.

Източник: ПИК