Ани Салич ще е жури в нов социален проект на Нова тв

Новинарката на Нова тв Ани Салич се уреди с нова работа.

След като предаването на Ани Салич „Извън новините” бе свалено безславно от ефира на медията, тя се уреди с нова работа. Журналистката ще бъде постоянно жури в новия социален проект на медията – „Промяната”.

Новият социален проект залага на помощта. Медията ще даде възможност на предприемчиви хора с нюх да създадат бизнес, който ще е в подкрепа на други хора. Запознати издават, че първият етап на проекта е приключил в края на 2014 година.

[caption id="attachment_433898" align="alignright" width="300"]Ани Салич ще е жури в нов социален проект на Нова тв Ани Салич ще е жури в нов социален проект на Нова тв[/caption]

Тогава Теодор Костадинов и Емилиян Кадийски спечелиха проект за компютърен център във Враца, в който ще обучават деца безвъзмездно. Благотворителният проект продължава с пълна сила, а Ани Салич ще вземе лично участие във всеки негов следващ етап като се започне от намирането, отсяването и оценката на качествата на следващите кандидати.

Водещата на новините ще се запознава индивидуално с всеки от кандидатите, решили да вземат участие в проекта и ще разглежда техните идеи. Кандидатите, които ще бъдат допуснати до участие в новия социален проект на Нова тв ще се явяват на своеобразен изпит пред Ани Салич и сформираното специално за целта жури.

Междувременно стана ясно, че Лора Крумова е напуснала официално bTV и се връща в редиците на Нова тв през февруари. Тя ще прави ново предаване от края на следващия месец, което ще води заедно с Галя Щърбева, с която са приятелки. Двете отново ще се върнат на екран, но Галя Щърбева няма да води новинарските емисии по Нова тв, съобщава в. „24 часа”.

Новото предаване ще представлява дълъг магазинен блок, който ще има поне три часа ефирно време. Според плановете той ще се излъчва в съботния следобед и ще съдържа множество интервюта и рубрики. Някои от известните личности, които ще им гостуват ще бъдат изправени пред предизвикателството да коментират теми, които не са по тяхната специалност, но пък за сметка на това се знае, че имат интересна гледна точка, пише pik.bg.