Ани Салич се жалва, че не е почивала от дълго време насам

Водещата на централната емисия новини на Нова тв Ани Салич отново е бясна.

Бившите колеги на Ани Салич от bTV, които изостави в края на миналата година след 13 години стаж там, шушукат помежду си, че откакто е кадър на медията, лошият късмет сякаш се е залепил за нея. Те коментират, че Ани Салич уж се изместила в Нова тв заради по-добрата позиция и обещанието да стане водеща на предаване в праймтайма с възможност да определя сама заетостта си. На практика обаче Ани Салич е по-заета от всякога и не успява да се прибере у дома си преди половинката й Бранко и децата й да са заспали.

[caption id="attachment_417558" align="alignright" width="300"]Ани Салич се жалва, че не е почивала от дълго време насам Ани Салич се жалва, че не е почивала от дълго време насам[/caption]

През последните три седмици тя е непрестанно на работа и остава в Нова тв до късните вечерни часове. Освен, че двамата с екранния й партньор Ники Дойнов водят късните новини на медията, сега те заместват и колегите си Даниела Тренчева и Христо Калоферов, които са в отпуск. Поради тази причина се налага Ани Салич и екранният й партньор да водят новинарските емисии и през уикенда при това не само централната новинарска емисия в 19 ч., а и тези на обяд. Ники Дойнов е свикнал с тази ситуация, защото всяка година е така и не му прави впечатление. Ани Салич обаче недоумява защо за времето, в което другата новинарска двойка е в отпуск не бъде заместена от друг екип водещи, вместо да бъде претоварвана основната.

Колеги на Ани Салич разкриват, че тя не спира да тръби, че от доста време насам не е почивала. Новинарката се жалва, че е съсипана от работа и се прибира у дома си само за да преспи и отново да се върне на работното си място. Наблюдателни зрители на Нова тв също отчитат, че Ани Салич и Ники Дойнов не слизат от екран в последно време. Направило им впечатление и това, че вчера водили обедната и централната новинарски емисии с едно и също облекло, пише pik.bg.