Ани Салич получи горчив хап само ден преди Коледа

Нова тв поднесе горчив хап на новинарката Ани Салич само ден преди един от най-светлите християнски празници, какъвто е Коледа.

Колеги на Ани Салич разкриват, че горчивата вест направо я съсипала. Вместо да се радва на празничните дни и коледните премии, които Нова тв раздава на служителите си, Ани Салич разбрала, че времето в медията й е изтекло. Оказва се, че съвсем скоро тя ще бъде свалена от екран.

[caption id="attachment_432579" align="alignright" width="300"]Ани Салич получи горчив хап само ден преди Коледа Ани Салич получи горчив хап само ден преди Коледа[/caption]

Информацията бе съобщена от Информационна агенция „ПИК”, които се позовават на информация на служители на Нова тв, категорични в достоверността й. Предаването й „Извън новините” не само, че ще бъде спряно, а се оказва, че това ще стане заради двете й колежки Галя Щърбева и Лора Крумова, които са много близки приятелки. Двете дружки ще вземат ефирното време на предаването на Ани Салич с новото си съвместно предаване.

Запознати разкриват, че Ани Салич направо е съсипана след неочакваната лоша вест. На всичкото отгоре разочарованието й било поднесено във възможно най-неподходящия момент. Нервният срив на новинарката се дължи и на факта, че голяма част от колегите й изразяват недоволство от начина, по който седи на екран. Те са възмутени, че дори по време на новинарската емисия тя си позволява д се разпорежда и командва операторите, сякаш им е работодател.

В началото на миналия месец Ани Салич и Ани Цолова бяха изпратени от шефовете си да опънат бръчките си и то ударно. От неотдавна всички водещи на Нова тв, в това число и представителите на силния пол като Виктор Николаев и Ники Дойнов, били задължени да се подлагат на разкрасяващи терапии при специалист козметик.

Това се налага, тъй като повечето от звездите на медията вече са на възраст. Ани Цолова е на 38 години, а колегите й Ани Салич и Ники Дойнов вече са прехвърлили четиридесетте години. За щастие на всички тях, не се налага да си плащат разкрасителните процедури, тъй като медията поема тези разходи.