Ексводещата на сутрешния блок на нова тв – Ани Цолова, разкри лесния начин, чрез който топи по три килограма седмично.

Прави впечатление, че Цолова е успяла да влезе в завидна форма, при все, че отдавна вече не се появява на екран.

През последните години тя имаше сериозни проблеми с килограмите, които се задълбочиха още повече след като бе уволнена от Нова тв.
Стресът около случката я вкара в тежка депресия, която доведе до неконтролируемо трупане на килограми.

По всичко личи, че към днешна дата ексводещата е успяла да спечели битката с излишните килограми и дори е върнала теглото от ученическите си години.
Оказва се, че тайната за отслабването й е повече от лесна, а и голяма част от тв звездите контролират теглото си точно по този начин.

Става въпрос за лесна напитка от магданоз, лимони и вода, която е истински чистач на мазнините в тялото. Ани Цолова споделя, че магданозеният фреш не само й е помогнал да се пребори с излишните килограми, а е повишил значително имунитета й, което също не е за пренебрегване.

Тя приготвя напитката ежедневно и я консумира веднага, а не я оставя да престои в хладилника. В противен случай се губят голяма част от полезните вещества.
Фрешът се приготвя като се пасира една средно голяма връзка магданоз, а към нея се добавят сока от един голям лимон и половин литър вода. Приема се на два пъти по 250 мл. на гладно.
Източник: retro.bg
 

Ани Цолова разкри лесния начин, с който се стопи до неузнаваемост