Анджелина Джоли и Брад Пит са пред нова драма. Двойката е на път да се изпокара, а причина за всички скандали е прословутата винарна "Шато Миравал". Имението в Южна Франция, което двамата купиха малко преди сватбата си, е повод за нови драми. Анджелина дори съди Брад заради него.

 

Според актрисата, Брад е прехвърлил дяловете й още преди развода на свои приятели, за да й отнеме правото да претендира върху имота. Анджелина също така твърди, че той е направил всичко, за да й попречи да получи и "цент от проекта".

 

"Той похарчи милиони за глезотии, включително и милион долара за плувен басейн и всякакви други екстри. В същото време прехвърляше дялове от общия им бизнес към фирми на техни приятели, лишавайки Анджелина от всякакви приходи от фирмата им", гласят разсекретени документи, които са част от иска на Джоли срещу Пит в съда.

 

Актрисата е твърдо решена да накара бившия си съпруг да й върне половината от "Шато Миравал", както и дялове от други общи проекти. Винарната от години е повод за спорове между бившите съпрузи. Адвокатите на Брад твърдят, че Джоли го е измамила и е продала своята половина на глобална компания, отнемайки му правото сам да управлява бизнеса си. Сега Анджелина твърди, че Брад я е измамил и той е крадецът, който е ощетил семейството. Какво в действителност се е случило, предстои да се изясни в съда...

 

Източник: Дейли мейл