Бившата изгора на Кубрат Пулев - Андреа продължава войната с него в социалните мрежи

[caption id="attachment_628776" align="aligncenter" width="223"]Андреа закова Кобрата Андреа закова Кобрата[/caption] Андреа продължава войната с Кубрат Пулев. След като разкри в социалните мрежи, че боксьорът й изневерява, докато я молил да му роди дете, този път певицата избухна със сензационно разкритие за имотите и една от любовниците на Кобрата.

Блондинката сподели документ за покупко-продажба на етаж от къща на името на боксьора. Андреа твърди, че въпросният имот е бил за една от любовниците на Кобрата.

"Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата...си купуваше имоти с любовниците си...бащата на това момиче знаеше ли, бе?!", написа певицата във фейсбук. Преди това тя захапа Кобрата и в инстаграм, където отправи предупреждение към него,  че "сметките му ще излязат криви", пише БЛИЦ. Само преди седмици се появи слух, че двойката отново е заедно. Повод за това стана публикувана от певицата снимка, на която тя е с Кобрата. Очевидно този път раздялата им е окончателна, след като Андреа си позволява да направи подобни разкрития за боксьора. Интересното в случая е, че голяма част от феновете й не одобряват това, което прави. Нейна последователка пише, че всяка двойка има проблеми и не е редно да огласява с подробности проблемите им.