Положението става все по-напечено

Изглежда в последно време столът на Антон Хекимян се клати все по-здраво и не е далеч времето, в което ще бъде изхвърлен от bTV.

Шефовете на медията вече са му вдигнали здраво мерника, след като в последно време хора от екипа му напускат на конвейр. Освен това нюзрума се тресе от нестихващи скандали.

Както вече стана ясно само в рамките на един месец медията бе напусната от трима знакови репортери. Това довело до драстично оредяване на редиците и то точно в най-напечения работен период.

Новинарят Денислав Борисов бе първият, който си тръгна от медията, след като бе обиден. Нервите му не издържали ръководството на Антон Хекимян и обявил, че напуска завинаги журналистиката и се ориентира към друга сфера на работа.

Според колегите му той настоявал поне от година и половина време за собствено предаване. Смятал, че има достатъчно качества да води някое от уикенд предаванията или пък сутрешния блок. Много се дразнел и от факта, че Антон Хекимян постоянно лансирал Мария Цънчарова, а останалите оставали в сянката й.

Веднага след него от медията си тръгнаха и две от знаковите репортерки на спорта – Елена Яръмова и Флорина Иванова, които също били под ръководството на Хекимян.

Случващото се предизвикало сериозна паника у арменеца, който правел всячески опити да ги задържи, предлагайки им по-високо заплащане.

Най-големите му страхове били свързани с това да не се влеят в редиците на конкурентната Нова тв, тъй като и без това вече бил натрупал достатъчно негативи пред собствениците на медията.

Източник: retro.bg