Амбър Хърд ще изгуби делото срещу Джони Деп и това е почти сигурно!

Почти сигурно е, че днес в Щатите Амбър Хърд ще понесе тотална загуба в съда, който е напът да се произнесе в полза на Джони Деп. Бившите влюбени не спират да водят дела и да се съдят като инициатор на повечето от тях е именно актрисата. Вместо доверие и любов към себе си обаче, тя се сдоби с омразата на половината свят.

Все повече хора - открито или онлайн, изразяват подкрепа за Деп, който се държи съвсем добряшки и непринудено в съдебната зала. Той открито общува дори с пристава, с охраната, усмихва се на всички и пуска шеги. Знаем, че този път делото им е публично и части от него се излъчват в ефир.

Именно там, пред милиони хора, Амбър не издържа и започна все по-редовно да показва истинското си Аз. Тя изпадна дори в истерия, крещейки от свидетелското място, че видиш ли, никой не я разбира. "Мразят ме, искат да ми пъхнат кучето в микровълновата, заплашват ме. Постоянно съм обект на злобни атаки, защото съм казала истината", вайка се "нещастната" Хърд.

Всъщност обаче самата тя неведнъж се издаде - вербално и чрез жестове, за това, че не само лъже за много неща, а лъже безогледно. Като бял ден е ясно, че всичките й напъни целят пари, пари и пак пари. Е, и малко пиар, разбира се, който отново ще й донесе пари.