Народната артистка изпълни обещанието си и се върна в родината освежена и щастлива

Алла Пугачова прекара половин година в чужбина в Израел и Латвия със семейството си. Но в края на май звездата обеща, че до септември ще се върне в родината си. Примата не измами феновете: сега тя наистина е в Русия, но Максим Галкин не беше до жена си.

Видеото с Алла беше споделено от дизайнера и близък приятел на примата  Игор Гуляев. — Не вярваш на очите си, нали? - ентусиазирано го поздрави Алла. Пугачова също отбеляза, че не е вкъщи за първи ден.

„Дълго време просто не можех да се събера. И прочетохте, че не съм тук, нали?" - каза Пугачева с доза ирония.

Трябва да се отбележи, че Алла Борисовна е невероятна в кадър: изглежда, че по време на престоя си в Европа звездата е станала още по-млада и свежа. Образът на певицата, който избра бе спокоен и много стилен: дънки, маратонки и фирмен топ. И просто е невъзможно да откъснете очи от лъчезарната усмивка на Пугачова.

Очевидно тя се е върнала в Русия за началото на учебната година, за да заведе децата си Лиза и Хари Галкини на училище. Но бащата на семейството, изглежда, няма да се появи скоро. Максим не беше наоколо: известно е, че пародистът сега е на активно турне в чужбина.

При напускането си звездното семейство предизвика оживени дискусии. Имаше слухове, че Пугачова и Галкин ще продадат замъка в село Гряз близо до Москва, но внукът на примадоната отрече подобни спекулации.

Източник: wday