Примадоната може да остане без семейно гнездо, дават замъка й на семейство с 9 деца

От няколко месеца семейният дом на Алла Пугачова се обсъжда в руските медии. Примадоната напусна Русия през февруари  и замина за Израел. А сега се намира в Юрмала, Латвия.

Скоро се разбра, че тя има намерение през септември да се върне в в родината. Но има голяма опасност да загуби семейния си замък в с. Гряз.

Алла Пугачова остава без замъка си в с. Гряз (Заради грешка в регистъра конфискуват имението)
Конфискуват замъка на примадоната

През миналата седмица журналисти се натъкнаха на факта, че луксозното имение не е вписано в регистъра. Всъщност това значи, че няма действителен адрес. Може би при регистрацията на къщата да е допусната грешка. Тя може да е техническа, но някои предполагат, че Алла Борисовна умишлено е заобиколила закона, така че данните на имението да не са публично достояние.

Депутатът Ходяков предлага имотът да бъде конфискуван. Неговото предложение е там да се засели многодетно семейство с 9 деца. Чиято дъщеря на 9 години влезе в Московския държвен университет. Той казва: „Замъкът трябва да бъде предаден на голямото семейство Топлякови, които в момента се тъпчат в едностаен апартамент.”

Впрочем същият депутат смята, че не само селският замък на примадоната може да бъде конфискуван. А и апартаментът на Галкин. За неговото жилище се твърди, че може да бъде отнето заради неплащане на данъци.

В момента Пугачова се шири във вила „Марта” в Юрмала, която предварително е наела.

Източник: 7days.ru