Алекс Сърчаджиева си навлече сериозни проблеми в работата заради Иван Ласкин

Алекс Сърчаджиева си изпати заради несдържаността на съпруга си Иван Ласкин. Актьорът, който изигра ролята на Васко да Гама от село Рупча, очевидно създава само проблеми на половинката си. Не само, че тя е издържа семейството си, но и трябва да понесе негативите от поведението на съпруга си.

Заради несдържаността на Иван Ласкин, Алекс Сърчаджиева ще бъде глобена с 2 000 лева. Причина за това стана изказването на скандалния актьор, който си позволи да обиди Венета Райкова, наричайки я мармот. Иван Ласкин обиди не само устатата тв водеща, но и предаването, което води.

[caption id="attachment_422966" align="alignright" width="300"]Алекс Сърчаджиева Алекс Сърчаджиева отнесе солена глоба заради Иван Ласкин[/caption]

Думите му станаха причина за гнева на продуцентите на ВИП Брадър, които не могат да приемат факта, че съпругът на Алекс Сърчаджиева си е позволил подобно изказване за продукцията, която осигурява прехраната на семейството му. Продуцентите на риалитито са бесни. След изцепката на Иван Ласкин те решиха да глобят Алекс Сърчаджиева. Глобата, която ще удържат от възнаграждението й, е в размер на 2 000 лева, пише ПИК.

Иван Ласкин побърза да оплюе Венета Райкова и предаването й веднага след края му. Актьорът врзиви Фейсбук, заявявайки, че Венета Райкова е мармот и, че тя няма място в българския ефир. Думите му бяха провокирани от махленския скандал, който беляза старта на "Голямата уста".

Венета Райкова захапа Калканджиева, заявявайки, че поведението й към Зорница Линдарева е лицемерие. Блондинката попита миската защо е посрещнала с прегръдка жената, с която Тачо й изневери. Шефката на Визаж скастри Венета Райкова, заявявайки, че за нея подобно поведение е напълно нормално и тя не таи лоши чувства към Зорница Линдарева.

Калканджиева заяви, че Венета Райкова е интригантка и търси сензации там, където не съществуват.

Веднага след махленския скандал в ефир, Иван Ласкин изказа мнението си за Венета Райкова и предаването й. Дали глобата на Алекс Сърчаджиева ще послужи като урок за Иван Ласкин и в бъдеще той ще бъде по-сдържан в коментарите си, това само времето ще покаже.