Албена Вулева все по-често прекарва времето си с водещияАлбена Вулева и Мартин Карбовски си пишат до късните часове на нощта

Албена Вулева върти тайна афера с Мартин Карбовски. От известно време сигнално жълтата водеща все по-често е засичана в компанията на колегата си. Всъщност, нейни близки издават, че двамата са заедно буквално във всяка една минута и очевидно се наслаждават на компанията си. Нещо повече, Мартин Карбовски не крие, че е силно впечатлен не само от нрава на устатата журналистка, но и от външния й вид.

[caption id="attachment_431943" align="alignleft" width="300"]Албена Вулева върти афера с Мартин Карбовски? Албена Вулева върти афера с Мартин Карбовски?[/caption]

Според осведомени източници, професионалните отношения между него и Албена Вулева са на път да преминат и на лични такива. Дори вече може и да са преминали, но Вулева да не иска да се разчува за това, тъй като все още е официално обвързана с половинката си Недик.

Когото обаче нищо чудно да зареже заради Карбовски, научиха от vsekiden.com. Както знаете, двамата с журналиста работят заедно в блога му, където Вулева пише статии от нейно име срещу хонорар. Острият й ум и език бързо допаднали на водещия и той не крие, че е впечатлен.

Покрай работата си, те започнали доста често да разговарят и за теми от ежедневието и в един момент се оказало, че прекарват нощите си в общуване онлайн посредством профилите си в социалните мрежи. Близки до Карбовски дори се кълнат, че е той е толкова хлътнал по колежката си, че дори е започнал да полага сериозни грижи за външния си вид. Нещо, което преди му се е случвало доста рядко.

Любопитното е, че Албена Вулева и Мартин Карбовски се познават още от края на 90-те години на миналия век. През 2005 година обаче двамата се изпокараха жестоко, след като репортерката го оплю жестоко в тогавашното си предаване "Сигнално жълто".

Но преди две години двамата отново подновиха дружбата си.