Както вече стана ясно сред тазгодишните участници във „Фермата“ е и акушерката на Димитър Рачков, Криско, Евтим Милошев и Мария Илиева – Мажена Панов.

Участниците в най-известното родно стопанство, са толкова многоцветни и различни, че със сигурност ще поднесат редица изненади не само на зрителите, а и на продуцентите.

В ръцете на Мажена Панова са проплакали някои от известните българи. Към днешна дата обаче тя е сред участниците във „Фермата“ и възнамерява да се бори докрай за голямата награда от 100 хиляди лева.

След 15 години като ръководител на патологията в болница "Света София", Мажена Панова възнамерява да покаже във Фермата – Мостът на времето на какво е способна, когато се намира далеч от стерилната клинична среда. 

Мажена е полякиня, родена в Краков. От три десетилетия обаче живее в България.
Именно тук среща любовта на живота си, създава семейство и отглежда сина си. Освен амбициозен професионалист, тя е и ревностна католичка.

Категорична е, че вярващият човек е по-възпитан и отговорен най-малкото заради страха от възмездие. Мажена Панова се радва на голямо уважение сред пациентите и колегите си. при все, че е на 56 години, което означава, че е два пъти по-възрастна от конкурентите си във Фермата, тя е категорична, че по нищо не им отстъпва. Поддържа младия си дух като кара ски, играе тенис и не пропуска купоните с приятелки до зори.
Източник: show.blitz.bg

Акушерката на Димитър Рачков се закани да разкрие във „Фермата“…