Министър Кралев има нова тръпка – юристката по спортно право Елена Тодоровска

Спортният министър Красен Кралев има нова емоционална тръпка, която напълно го е накарала да забрави раздялата с новинарката от Би Ти Ви Виктория Петрова – пише в. „Уикенд“. От няколко месеца бившият лекоатлет и настоящ управник поддържа отношения със симпатичната адвокатка Елена Тодоровска. Шармантната дама също работи в спортната сфера, тя е сред основателите на детска футболна академия „Комета“ и е председател на Асоциацията на българските фенклубове на чуждестранни отбори – отбелязва изданието.

Според хора от обкръжението на Красен Кралев именно близостта му с Елена Тодоровска е станала причина за неговата раздяла с хубавата Вики от Би Ти Ви. Спортният министър изкара 5-годишна връзка с новинарката, преди двамата да преустановят отношенията си в началото на годината. Кралев още не е коментирал официално раздялата си с Виктория, нито новата си сърдечна тръпка. Негови познати обаче бяха категорични, че министърът обитава сам жилището си в София, макар да прекарва по-голямата част от времето си в компанията на Елена.

Посветени в дискретната връзка между Красен Кралев и Елена Тодоровска разкриват, че двамата са заедно от тази пролет, но на този етап не искат да официализират отношенията си. Спортният министър явно си е взел бележка от предишната си връзка с Виктория. Докато двамата бяха заедно те често бяха обект на нездрав интерес от страна на светските хроникьори.

[caption id="attachment_651172" align="alignnone" width="300"]Адвокатка раздели Красен Кралев с Виктория Петрова Ето я дамата, която завладя сърцето на Кралев[/caption]