Само допреди няколко месеца Мелания Тръмп беше обвинявана, че се е омъжила заради пари, а Доналд Тръмп, че е неморален, защото е платил на приятелка за свалка за една нощ.  Но семейство Байдън се оказа с доста по-съмнителен морален облик и мнозина се чудят — това ли са лидерите на нацията и лицето пред света, което Америка иска да има?


Джо Байдън се оказа въвлечен заедно със сина си Хънтър във връзки с китайски бизнесмени и то по времето, когато вече е бил президент. А Тръмп, още преди това е предупредил Зеленски, че няма да толерира незаконната търговия с американски оръжия на територията на Украйна, в която се оказа замесен и синът на настоящия президент.


Хънтър Байдън е обвинен за притежание на оръжие, наркотици, търговия с дрога, а освен това и за куп други престъпления. Най-малкото от тях е моралното престъпление, че съблазнява и изоставя вдовицата на покойния си брат Боб, само няколко месеца след смъртта му. Именно бившата му любовница и опечалена вдовица на брат му, дава показания за незаконните действия на Байдън — младши.


Братята на президента също се оказват замесени в скандали -  Франк лъсва без дрехи в сайт с клипчета за възрастни, предпочитан от мъже,  а освен това се замесва и в катастрофа, като умишлено бяга от престъплението и плаща обезщетение на семейството 20 години след смъртта му. Другият му брат — Джеймс, пък е замесен в лъжесвидетелстване пред Конгреса и в измами — неприятен факт, който допълнително очерня имиджа на семейството. Малко известен е и фактът, че племенницата на Байдън е участвала в измама за източване на кредитни карти, на стойност 110 000 долара. А също така и че дъщеря му е била замесена в нарко скандал.


След всички тези разкрития, мнозина се питат — това ли е лицето на Америка? И наистина ли другите държави искат подобен "светъл" пример за собствените си граждани...