В Холивуд има 2 типа застаряващи актриси. Такива, които остаряват благородно и с достойнство и  други, които искат да останат вечно млади. Първите избират естествен вариант,  а вторите създават илюзия за младо лице.

Такива радикални пластмасови мерки водят до катастрофални последици: точно това се случи с Мадона и с … Ким Бейсингър. Която преди бе смятана за една от най-красивите актриси на Холивуд.

69-годишната Ким Бейсингър прилича на маска на ужаса (Неузнаваема е след поредната корекция – Снимки)

Звездата от „Девет седмици и половина” не желае да приеме възрастта си и за пореден път си коригира лицето. Само, че резултата бе потресаващ. Последните снимки на актрисата са направени на бебешкото парти на дъщеря й Айлънд Болдуин. Която е бременна и скоро ще роди първото си дете.

69-годишната Ким Бейсингър прилича на маска на ужаса (Неузнаваема е след поредната корекция – Снимки) - Снимка 2

Бъдещата баба се появи на празника в компанията на партньора си Мич Стоун. Партито се проведе в стрийптиз клуб. Носителката на Оскар се появи в сив костюм и черна риза. А едва  забележим грим подчерта усилията, които е положил пластичния хрург.

69-годишната Ким Бейсингър прилича на маска на ужаса (Неузнаваема е след поредната корекция – Снимки) - Снимка 3

Но феновете установиха, че сега актрисата им прилича на някаква маска на ужаса. Заради лифтинга, повдигнатите скули и конците  лицето на Ким е напълно замръзнало. Феновете коментират: „Колкото и да сменяш покрива, фасадата си остава стара!”