Детето на Павел Лазаров, носещо неговото явно обича адреналиновите забавления, което личи от публикуваните кадри в социалните мрежи. На тях се вижда как то шофира автомобил, а майка му не пропусна да го похвали, че се справя добре.

12-годишният син на Павел на Преслава подкара мощен "Мерцедес" (Снимки)

Видеото бе качено от Емилия, която снимка „подвига“  на сина си от пасажерската седалка.

За капак на всичко, на задната седалка се намира по-малко момиче, което нито е обезопасено със столче, нито с колан, а се разхожда свободно по седалката.

Явно шофьорските умения на малкия Павел са толкова сериозни, че майка му дори е разрешила да управлява луксозния автомобил по главен в Сандански.

12-годишният син на Павел на Преслава подкара мощен "Мерцедес" (Снимки) - Снимка 2

Любопитното е, че дори и нейните последователи се възмутиха и определиха постъпката като абсолютно безразсъдна, а дори и подсъдима.

За момента няма информация правоохранителните органи да са взели мерки по скандалните кадри.

12-годишният Павел изглежда, че се е метнал на баща си, а той е плод на връзката между Емилия и вече бившият й мъж Павел.

12-годишният син на Павел на Преслава подкара мощен "Мерцедес" (Снимки) - Снимка 3

Техни близки споделят, че тяхната раздялата е заради плеймейтката Златка Райкова, която е успяла да оплете в мрежите си Павел старши. Връзката им продължи не повече от 3 години преди да раздялата, а след това Павел имаше афера с друга плеймейтка Мария Цветков, известна днес като певицата Ариа.

Източник: lupa.bg