Известно е, че Тони Иванов, известен като "Парфюма", има близки връзки със стария и едновременно вече новия финансов министър Асен Василев. Според вътрешна информация, Тони Иванов е успял да събере компромат за депутати от "Промяна", които са известни с необичайните им забавления, прекрачващи границите на закона и морала.

Запознат отвътре: Тони Парфюма опитал да продаде скандално видео на ГЕРБ, което тайно заснел – на него депутати от Промяната „пудрят нослето“

Преди изборите, Тони "Парфюма" организира парти за депутатите от Партията на промяната във Варна. Като големи привърженици на "промяната", депутатите не се задоволиха само с обичайните неща като 18-годишно уиски. Те се забавляваха с наркотици от Колумбия и с проститутки, които са били изцяло на тяхно разположение.

Депутатите от Партията на промяната обаче не са знаели, че Тони "Парфюма" обича да запазва доказателства и да изнудва с уличаващи видеоматериали впоследствие, както и да ги използва в своя полза. Той е записал народните избраници, докато участват в сексуални изблици и се опитал да продаде видеото на ГЕРБ.

Съд в Мадрид наскоро отхвърли издадената от Софийската градска прокуратура европейска заповед за арест на Тони Иванов, известен като "Парфюма". Той е бе посочен от главния прокурор Иван Гешев и неговите подчинени в участие в заговор, насочен срещу институциите в България и за отстраняване на висши магистрати и полицейски служители. Прокуратурата го обвинява за посредничество в престъпния заговор.

Източник: narod.bg