Йордан Стойков буквално възкръсна след тежката катастрофа от месец августЙордан Стойков беше в кома няколко месеца, лекарите не даваха гаранции за живота му

Йордан Стойков се завърна като по чудо към света на живите. Депутатът от БСП беше в кома след като преживя тежка катастрофа през месец август. Вследствие на инцидента, кандидатът за народен представител изпадна в кома, а лекарите не даваха никакви гаранции за живота му.

[caption id="attachment_428711" align="alignright" width="300"]Йордан Стойков Йордан Стойков[/caption]

Очевидно обаче Йордан Стойков е успял да се пребори и вече отново е на крака. Нещо повече, депутатът от БСП, който беше част от 41-вото Народно събрание успя да изненада всичките си съпартийци, като се появи на изпълнителното бюро на червените, което се проведе днес.

Неочакваната му поява предизвика сълзи и аплодисменти, тъй като никой от колегите му не е очаквал, че Йордан Стойков ще се възстанови толкова бързо. Изненадващото му появяване освен, че зарадва всички на Позитано 20, повдигна и бойния дух в партията. Много от червените депутати приеха възстановяването му като знамение, че на партията й предстоят успехи, научиха от Vsekiden.com.

Припомняме ви, че Йордан Стойков катастрофира много тежко през август тази година. Инцидентът с кандидат-депутата стана край Чирпан и сериозно разклати партията преди изборите на 5 октомври, тъй като той беше водач на листата на червените в Габрово.

Най-именитите специалисти в страната се заеха с операциите по спасяването на живота му, но дори и те не смееха да дават гаранции, тъй като не успяваха да го извадят от комата много дълго време. Част от медите в България дори го отписаха именно заради страха на медиците да дават каквито и да е прогнози за живота и възстановяването на Стойков.