Кирил Петков и Лена Бориславова яко финтираха Асен Василев!

Много, много бесен трябва да е Асен Василев. И този път не на Слави Трифонов или някой от опозицията, а на най-близките си - на Кирил Петков и на Лена Бориславова. Защото, баш в последния момент, двамата решиха да го насадят на пачи яйца и яко го финтираха.

Преди минути се разбра, че бившият премиер и спряганата му за любовница Лена са излезли официално в полагаемия им се отпуск и са си били камшика към морето. В това нямаше да има нищо нередно, ако не предстоеше след броени дни Румен Радев да разпуска парламента и да обявява имената на новия служебен кабинет, който ще поеме държавата до изборите.

"Нали се сещате, че сега не Киро, а Асен Василев ще трябва да се нагърби с не особено приятната задача да сдаде властта и да бъде той на пангара. Да поема сам критиките, обидите и присмеха на останалите, защото Кирил си подпали подметките към моренцето", коментират източници от кулоарите на парламента.

2 август е датата, на която се очаква държавният глава да разпусне този парламент и да обяви новия, както и да насрочи датата за очаквания пореден парламентарен вот. Вчера пък беше последното заседание на МС.