Волен Сидеров е дал едноседмичен срок на хората си

Волен Сидеров направи изненадващо изявление от ефира на партийната телевизия „Алфа”.

Депутатите от партия „Атака” не спират да обсъждат изявлението на лидера си в социалните мрежи. В неделя Волен Сидеров заявил категорично, че е дошло времето, в което депутатите от партията трябва да кажат какво да се прави оттук насетне. Според него народните представители му дължат отговор за резултатите от последните избори, които бяха доста съкрушителни.

[caption id="attachment_413374" align="alignright" width="279"]Волен Сидеров е дал едноседмичен срок на хората си Волен Сидеров е дал едноседмичен срок на хората си[/caption]

Волен Сидеров иска да знае кои от народните представители от партия „Атака” не си вършат добре работата, както и дали трябва да съществуват партия „Атака”, вестник „Атака” и телевизия „Алфа”. Другият важен въпрос, на който лидера националистическата партия търси отговор от депутатите си е дали трябва да продължи да бъде начело на „Атака”. Той дори бил достатъчно смел да остави за връзка личния си телефон, за да могат хората, които имат мнение по въпроса да го споделят лично с него.

Твърди се, че Волен Сидеров е дал едноседмичен срок на хората си, след което се очаква да вземе съдбоносното решение за бъдещето на националистическата партия, пише pik.bg. По-рано днес в предаването на TV7 – „Дневен ред” председателят на националистическата партия заяви категорично, че е без значение кога точно ще се проведат предсрочните избори. Според него страната ни влиза в перманентна политическа криза по подобие на тази, която сполетя Италия.

Волен Сидеров посочи, че колкото и шокиращо да е за някои, коалицията между БСП и ГЕРБ в бъдеще не е изключена. Той допуска, че върху двете партии ще бъде упражнен сериозен натиск от страна на Брюксел. Лидерът на „Атака” посочи, че все още мисли, че избори в последната неделя на юли е бил технически възможен сценарий, но останалите парламентарни сили се обединили за дата между 28 септември и 12 октомври. В заключение Волен Сидеров посочи, че по време на днешното заседание на Консултативния съвет за национална сигурност, премиерът Пламен Орешарски е заявил, че ще подаде оставката си, съобразявайки се с окончателната дата за изборите, за да се избегне безвластие, пише Блиц.