Лидерът на Атака за пореден път демонстрира невъздържан нрав и скандално поведение

Съвсем очаквано, реакцията на Волен Сидеров след новината, че главният прокурор Сотир Цацаров е поискал свалянето на имунитета му, беше повече от остра. Лидерът на Атака събра импровизиран митинг пред Съдебната палата и дори държа кратка реч. Националистът за пореден път повтори грозните си думи от вчера във Варна, когато се нахвърли с обиди върху представители на полицията, медиите и прокуратурата.

[caption id="attachment_262384" align="alignleft" width="300"]Волен Сидеров отново скандализира Волен Сидеров отново скандализира[/caption]

"Не се радвайте, хлебарки!", крещеше полуделият Волен пред симпатизантите си. Лидерът на Атака дори си позволи да сипе закани, че ще съди хората, които са го забъркали в скандала на летището в морската столица, за който той нямал никаква вина. Всичко това било част от организирана срещу него кампания, за да сринат авторитета му. Сидеров за пореден път заяви, че бил провокиран нарочно от униформените във Варна, които блъскали него и хората от партията му, а след това излъгали, че те са станали обект на агресията на атакистите, предават от БЛИЦ.

Припомняме ви, че в понеделник се разрази грандиозен скандал, след като по време на полет от София за Варна Сидеров се нахвърли с обиди върху служителка във френското посолство. След това обаче националистът се опита да се измъкне, заявявайки, че жената първа е започнала да го обижда.