Волен Сидеров се изложи жестоко навръх годишнината от обесването на Васил Левски

Волен Сидеров за пореден път показа, че няма никакво усещане за поведението си. Лидерът на Атака се развилня край паметника на Васил Левски навръх 141-та годишнина от обесването му. След като церемонията по отбелязването на годишнината приключи, около паметника на Апостола се събраха привърженици на Атака.

[caption id="attachment_284220" align="alignleft" width="300"]Волен Сидеров се развилня край паметника на Васил Левски Волен Сидеров се развилня край паметника на Васил Левски[/caption]

Типично в техен стил, те предизвикаха конфликтна ситуация, влизайки в остри сблъсъци с протестиращи, намиращи се до монумента. Двете групички започнаха да си разменят остри реплики и обиди, което наложи намесата на полицията. Волен Сидеров за пореден път се вживя, нареждайки на органите на реда да разкара протестиращите в рамките на три минути. В противен случай Волен Сидеров заплаши, че той щял да се намеси.

Междувременно поддръжниците на Атака нападнаха журналистката на бТВ Рада Богданова. Атакистите, подстрекавани от Волен Сидеров, се опитаха да провалят репортажа й на живо от случващото се, мъчейки се да я прогонят от прекия й ефир. Скандалното им поведение успя, макар и за няколко минути, тъй като излъчването на медията беше прекратено, за да се успокои обстановката, предават от ПИК.