Волен Сидеров за пореден път се нахвърли върху бившите управляващи

Волен Сидеров отново започна с обвиненията срещу ГЕРБ. Според лидера на Атака именно бившите управляващи стоят зад мелето на протеста в Пловдив по-рано днес, при което беше пребит общинският съветник на партията за Стара Загора Михаил Михайлов. Според Волен Сидеров хората, които се събраха днес, за да изразят недоволството си срещу смяната на собствеността на Куршум джамия, са всъщност платени подстрекатели. Зад които стоят кръгове, свързани с ГЕРБ.

[caption id="attachment_267229" align="alignleft" width="300"]Волен Сидеров отново се нахвърли срещу ГЕРБ Волен Сидеров отново се нахвърли срещу ГЕРБ[/caption]

Волен Сидеров заяви, че същите тези кръгове стоят и зад протестите срещу кабинета от лятото. Според националиста и този протест е организиран с единствената цел да се провокира изкуствено недоволство срещу Атака. Лидерът на партията поиска сметка и от МВР и вътрешния министър Цветлин Йовчев защо полицията и жандармерията е демонстрирала толкова пасивно поведение по време на демонстрацията днес и е допуснала да се стигне до побой, в това число и над човек от Атака.

"Йовчев трябва да даде обяснение защо полицаите стояха безучастно докато срещу тях се хвърляха камъни", категоричен е Волен Сидеров. Той показа и снимки, на които ясно се вижда как протестиращите нападат общинаря от Атака Михаил Михайлов, видяха от БЛИЦ.